Monday, July 18, 2011

Pertama-Sogo-Jalan Tar-Masjid India-Masjid Jamek

Weeehhhhhhuuuuuuuuu !



See the picture. Ehem !


Gila kau,aku dah lama tak sheshopping ni nyahh. Sekali dapat shopping ambik kau, bertubi tubi aku shopping. Hihihi.

Rm100lebih aku spend utk beli hndbag, pashmina, shawl satin, shawl biasa, inner. Erghhh. *bunuh diri*


WUWUWUWUUWUWUWU T_______T


I need a blackberry. Bkn nya sheshopping gini T_____T


Siapa suruh bwk aku pergi Jalan Tar ? Semua ni salah kan Fish ! Alamien Zulfishah. Salah kan dia ! Dia yang ajak aku lepak sogo. Mcm takde tmpt lain je nak lepak. Huehuehuehue. Kesian Fish.


Sudah la teman aku jalan berbatu batu. Hee. Melayan Karenah aku yg semua benda nak beli. Jadi co-shopping aku pulak tu.


Haha, asl singgah satu kedai je semua bnda aku belek, lpas tu tarik Fish suruh plihkan warna. hihi.


Fish pandai pilih warna, panda pilih shawl cecantik bercorak corak. Sesuai dgn citarasa aku. Bkn sng nak dpt lelaki mcm kau ni Fish *muntah lelaju*

Tapi serious la aku puji kau ni ikhlas sbb nya kau pandai pilih. wuwuwuwuwuw. Boipreng aku pun tak reti tahu, dia lagi malas nak layan karenah aku time shopping adalah. Yg dia reti merungut suruh cpt bila aku plih memilih brng ni. hihi. Jgn mrh eh en.boipreng. hihi.


Handbag tu Fish yg pilih jugak. Cantik kan ? Shawl satin tu pun Fish yg pilih kan color dia, dia kata color cokolat pekat tu boleh match dgn semua. Ouh kau, untung siapa jadi gelpreng kau, hari hari gelpreng kau ajak kau pi shopping dan suruh kau pilih kan. hihi.


Eh perempuan perempuan dkt luar sana tu, baik pilih Fish jadi boipreng korang, biarpun dia tidak berkereta mahupun lesen tapi dia handsome kacak bergaya tinggi dan pandai jadi co-shopping korang dan dan dan dan tak jemu jemu melayan korang shopping masuk kedai satu satu. Haha.

Eh jangan risau pasal kereta, dia sanggup jual belekberi dia, dan pakai hengpong cikai gila barbie pnya utk kumpul duit beli kereta sendiri. Hihihihiih. Jgn risau satu hari nti dia akan memiliki sebuah kereta myvi lagi best ! Eceewahhh. Aku akan support kau drpd belakang okay ?

Fish jugak rajin berjalan kaki teman tgk belekberi beli hengpong baru jalan jalan kaki drpd pertama-sogo-jalan tar-masjid india dan masuk semua kedai. Eh baik tak baik ? haha. Tak prnh aku tgk lelaki rajin teman perempuan shopping. hihi.

Eh Fish aku dh promote kau dkt blog ni, apa kata kau klick iklan nuffang dkt tepi ni sbg tanda kau sgt sgt terharu dan hargai aku. hihihiihih.

Ok buat masa terdekat ni jgn bwk aku pi Jalan Tar. Eleh padahal lagi dua minggu pi Jalan Tar dgn family plak shopping raya. wuwuuwuwuw omakkk nti kak long nak borong lg banyaaaaakkkkk ! Tau.


Kbai

11 comments:

  1. okay aku tekan. err tak suka myvi. err kau da kantoikan kat smua orang yg aku tgh kumpul duit beli kereta sdr =.='

    ReplyDelete
  2. Perempuan suka la lelaki yg berdikari. tkpe Fish, mesti rmai tergoda dgn kau bila dh tahu kau nak beli kereta dgn hasil titik peluh kau sndri. haha.

    ReplyDelete
  3. Cuba satu hari kau teman aku shopping plak. Nak ? haha

    ReplyDelete
  4. kau puji amien melambung sangat ni -.-'
    kembang resdung dia, okayy. HAHAHA.
    haidannyiloveyou.
    okaybye. *jealous sebenarnya. kau tahi, nana. bukan nak ajak aku shopping. hmph, dasar suka anak ikan!

    ReplyDelete
  5. didie jgn la jeles. siapa suruh ada class. hahahahaha

    ReplyDelete
  6. aku da post aku pnye. srh didie baca hahaha. komen sekali.

    ReplyDelete
  7. kesimpulannya fish pondan. taraaa!

    ReplyDelete
  8. Yela Fih, aku dhpuji kau, kau kata salah aku. mewajukzzzzz ahh dgn kau.

    ReplyDelete