Sunday, July 3, 2011

Tiba tiba gua jatuh lalu dpt inspirasi

Kembali lagi kita bertemu setelah nak dekat seminggu gua delete blog.

*gila lu igt ada org nak tgk blog lu lepas tu tercari cari blog lu dan tertanya tanya mana pergi nya blog lu setelah detele ?


Ptuihhhhhhhhhhhhh.

Maaf la I skrng ni busy hari tu ada masalah sikit so I delete la blog kejap. Ai rasa diri I ni pemes org stalker ramai sgt tgk blog Ai yg mcm dlm gua ni. Kuikuikuikui.


Sila tampo muka gua skrng.


Jap, gua nak kasi lu org tgk gambar.






Gila eksited kemain muka budak dua org ni. Kan ? Hukhukhukhuk.

Gambar diambil 4Jun2010

Gmbar ni Azza yg ambik time ni gua jadi senior tua seminggu drpd diaorg. Hihihi.

Time ni gua tgh kumpulkan budak budak yg gua kenal dkt mespes dulu. Tottt. Masuk KMPk bersatu semula. Hikhokhikhok.

Gmbr sebelah gua tu Syida. Pun gua kenal drpd mespes jugak. Syida pun kenal Azza dkt mespes jugak. Maka complicated nya dunia ini sgt kecil berjumpa la kami di tgh tgh pekan kecil Gopengheagen bersua muka. hokhokhokhok.

Gila eksited belajar dkt library minggu frrst penuh library masuk library bkn belajo gelak gelak terbahak bahak. See org belakang tu pun tgk dgn peliknya.

Maka berjumpa lah gua dgn Azza dan Syida yg kenal nya daripada myspace bertemu jodoh di KMPk.

Ada lagi satu



Gambar diambil 26 May 2010. Minggu first class.

Gila gua ambik gmbr dgn #retis. Lu org mesti kenal dia kan ?

Gua pun bertemu jodoh dgn dia jugak di KMPk. Gua lagi la kenal dia before dia jadi #retis lagi dkt myspace. Siap berkongsi cerita lagi. *berlagak.

Apa motif ntah gua upload gmbr gmbr ni. Hihihi. gua cuma nak ckp tetibe gua tergeledah album lama dan nmpk gmbr gua lepak lepak di library sambil gelak ketawa dan jumpa retis. kahkhakhakha



Haa yg tgh tgh tu la Azza yg comel gila tu konon nya. Syida dgn Nana sayang dia smpai cium muka dia pipi tembam gilos tu. Gua pun comel jugak. Tak semena berwebcame di blik Azza mlm buta sambil mkn meggie dan air milo.

Selamat pengantin baru Azza. We lebiu. hikhikhikhik.

P/s: Azza, makanan kenduri sedap nak mampuih. Rasa mcm nak tambah byk kali.

2 comments:

  1. Ptuihhhhhhh. Kawan dgn artis luehh nk bangga la tuh. HHA.

    ReplyDelete