Wednesday, September 30, 2009

Eid day 2009.

Haha, duk cerita pasal saleh je, baik cerita pasal raya kan ? Byk bnda nak crita, tapi mcm mls gila nak mnaip. GAHAHHAHA. so menunjuk cerita melalui gmbr dan juga captionnya. Hikhikhik.


Ini raya prtama, haha baju kami warna ungu. cantik kan ? yang plgg ktara gila tu, sibudak berkaca mata tu, unggunya amat terang sekali, tak padan dgn muka. Kan ? haha.


yang ini pula big family aku dkt rumah nenek sblah mak aku, di smenyih, Selangor. yang ada cuma family mak busu aku, juga family aku. Isk3, kesian je. That's why lahh boring. yang bertudung pink tu pula nnek aku. atok aku sudah 3 tahun kami dh tidak beraya dgn dia dia, dan aku rndu kan dia. Aku rasa mcm menyesal pula tak spend masa dgn dia before dia menggal.



Poyo kan budak dua org ni ? haha. Mmg pun. Yang berbaju unggu tu aqilah (adik kesayang kott) yang lagi sorang tu damia anak mak busu aku. diaorg masing2 brumur 5 tahun.


Aku suka gmbr ni, nmpk si gendut tu buang tebiat. Cuba tatap muka dia lama-lama. Agak kelakar di situ.

Dan ini raya kedua pula, aku nak show skt korang rmh kakak nenek aku, seriously lain gila dr tahun lepas, dan aku teruja gila. Smpai rasa mcm trsalah masuk rmh pula. Haha. Seriously mcm rmh yang aku idam idam kan selama ni dgn tema hitam juga putih. semua bnda hitam putih. GRR ! cucu kesayangn nya snggup keluarkan duit dan buat rmh ni. OMG !


Lihat TV nya, huwarghhh, jealous aku. dan kata zack adk aku sdang menonton cerita 18sx. gahahaha :D


Ini pula ruang mknnya, cantik kan ? Haiyoo. aku rasa mcm nak cilok je rumah ni. hahahaha. dan bdk kat crmin tu, korang ignore je dia yea, dia agak kabut disitu. korang usha wallpaper rmh dia, cantik kan ? sriously jealous :(


Ini pula ruang tghnya, bkn ruang tamu, ruang tgh antara ruang tamu menju ke dpr. dan klu korang nak tahu, di setiap blik, ruang tgh, ruang tamu ada air cone, kcuali di tnds ajaa. Haha. Agak kaya kan ? GRRR !


Yang ini ruang tamu dia, Ya Allah dengki sngguh aku rasa. alangkah bestnya kalau aku cucu dia, blh dduk rmh tu. hikhikhik. *ignorekan prmpuan yang bertudung merah tu. :D

Aku rasa mcm nak ngorat je cucu dia yang buat rmh ni. Masih bujang dan brumr 20++ hndsome weyh, nama dia alep. tapi mak aku ckp khwin dgn saudara tak berkembang keturunan. haha :D Aku geram weyh dgn rmh ni.



Raya ke 3 aku pulang ke kedah pula kmpung ayahku. Tapi bndangnya (sawah) bru lpas musim menuai, dan tiada apa apa. agak boring juga.


ini aisyah, anak paksu aku, comel kan ? berumur 1thn lbih.

malam tu kiteorg main bunga api dan mari kita lihat muka muka tak snonoh ni. HAHAHAHAH.






dan mlm esk tu kiteorg mkn mcd di ct plaza, tapi tak byk sgt ambil gmbr, dan aku plgg suka gmbr ini, dan cuba usha muka mak aku, hahaha.

hahahaha, kelakar tak muka mak aku ? Kelakar sngguh =.=' actually dia nak bhan aku sbb suka buat mulut muncung, kureng gila dohh.

Hari jumaat pulang ke rmh, dan otw balik tu snggah cameron, balik hari je, mak aku taknak tdur sana, dia kata byk bnda nak buat dkt rmh. GRR !


ecehh buat muka comel pula dia ni, pangg krang =.='








Gmbr ats ni semua dkt ladang teh

dan yang ini di tanah rata.



dan last skali....
















































































Ini lahh gmbr yang plgg gedik yang prnh aku buat. GHAHAHAHAHHA. Ok stop smpai sini. dah pnt show off gmbr. Hahaha.



No comments:

Post a Comment