Friday, April 16, 2010

Bersyukur :)



Sila click utk lebih besar :)






Aku bersyukur teramat seronok sbb dpt Matrik. Keputusan aku takde la seberapa bagus pun. Tapi Alhamdulillah dpt. Ada hikmahnya aku tak update result di Politeknik, tetapi aku dpt Matrikulasi. Alhamdulillah. Mak aku tak payah cakap lah kan, snyum lebar smpai ke rmbut. Dgr cerita akan buat knduri pada mnggu hadapan. Jmput jmput lah dtg yea :)


Di perak ? Jauh kan ? Seriously aku tak prnh jauh dari fmly aku, ini frst time. 10 mei pula tu, lagi lahhh dh nak dkt dh. Isk isk isk :( Balik pun sbulan skali je nti. Aisehhh. Mcm mana aku nak hadapi semua ini ?


Kata org Matrik ni susah, mmg la susah, blm cuba blm tahu :) 1 Tahun, then trus smbung dgree 4 tahun, tak ke mudah itu ? Alhamdulillah. Doakan aku berjaya yea di matrik nti :)

10 comments:

  1. congrats kak nana :D
    really happy for you . wish you best of luck and study leklok okayy !

    love,
    RFA<3

    ReplyDelete
  2. Thnks Fatin :) Fatin pun stdy elok elok juga yea :)



    Rileks laa danny, rileksss ok. Kau pasti dpt poli, prcaya laaa

    ReplyDelete
  3. selamat datang, ehe tahniah ":)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillahhhh. tahniah , BFF. i am very proud of you my friend ;)

    ReplyDelete
  5. Rara, matrik susah tak ? SUSAH TAK ? huwarghhh -_-"

    Thnks Zack, nti ikut aku tau :D

    ReplyDelete
  6. xsusah kalau nana struggle hard, acc kan? insyaAllah buleh kan? :)

    ReplyDelete