Thursday, January 20, 2011

Hye eberibadi, today was totally AWESOMEEEE ! -.-'

AWESOMEEE KEPALA HOTAAKK KAU ! SAKIT HATI ADALAHH -.-'

weyh, kenapa kau pergi hntar msg"I miss you :(" sedangkan dh satu hari tak msg. KAU BUAT DEKK JE LA LAIN KALI KALAU DIA HNTAR MSG PUN. YA ALLAH hati aku tak kuat, tak kuat nak menanggung semua ni. Aku mmg marah, serious marah, tapi aku taktahu nak luahkan marah aku mcm mana, and marah aku tu takkan tahan lama. Sekejap je.

SUDAHHH LA NANA, dh kau mmg tak kuat. nak buat mcm mana. mrh la mcm mana pun,mrajuk la mcm mana pun, balik balik dia takkn tahu pun kau mrh, dia takkn tahu pun kau mrajuk, so mcm TAKDE GUNA AH KAN KLU KAU MRAJUK PUN. FINEEE (!) so yang tahu aku marahke, mrajuk sbb apa ke, hati je T.T


WTVVVVV -.-'


Yang pastinya hari ni brthday Syafiqah. Happy brthday ! dh tua. 15 tahun. huehuehuehue.

Celebrate di Tasik Permaisuri Cheras. Weeee :)

Nahh sedikit gmbr, mai tgk sini.

Red Velvet. Serious sedap. Atas tu disalut cheese.

Weeeee, syokk nyaaa. Kek ini ditempah dari cousin kita Mimie Hamdan, nahh hambik ni klu nak tempah kek or cupcakes, http://www.facebook.com/pages/Delicious-Cuppies/190468141234.
Segalanya ada di situ. Sila sila lah tempah. Siap ada delivery lagi. hihihihi.

Tgk dia ngade ngade knon kon si gemuk ni. Entah hape hape ntah. -.-' Dan si gemuk ni juga dpt kek dari boyfrnd dia juga, scret recipe tu, tp slice je. hehehehe. Dan cheese cake juga. Lama lama brtmbh gemuk la juga kau sbb mkn cheese memanjang -.-' Kan kan kan ?

Dan last promotion dgn gedik nya. Jap jap jap.












Emak nagde ngade ambik gmbr cengini. hahahha. Tapi tapi, nmpk mcm org kaya, tapi tapi sbnrya tak kaya, konon konon -.-'


Psstt, actlly hari ni anvsry kita, tapi tapi tapi, kita nak bua entry pasal awk hari ni, tapi kita marah tapi malas lahhhh. BENCIIIIII -.-'

4 comments:

  1. hahahaa...........relax r dee...bz kowt...understanding kewp.....

    ReplyDelete
  2. tq deknon.... promote blog delicious-cuppies... :-)

    ReplyDelete