Monday, May 9, 2011

Entry ni aku update sempena aku menjadi noob

Dok tgk blog cik kumbang terus aku digelar noob. Wehhuuuuu.Terima kasih lah Shamie :D

Suratkhabar kosmo hari hari aku belek benda yang sama tak mati lemas, mati eksiden, tak mati ekseiden, hilang anak, mati bunuh diri terjun dari tingkat 100 smpai bawah.

Dunia dunia -.-'


Tahun ni aku bakal menjengahkan umur ke 19tahun. Ouh dah tua rupanya kau ni Nana. Tapi kau taktahu yg kau tu harijadi kau tu awl tahun, hari ajdi aku ni akhir tahun, bulan NOVEMBER, sila tekan kan, NOVEMBER. Kalau dulu masa nak 18, aku nak cpt cpt umur aku 18 sbb terasa hebat dah habis sekolah, tp sekarang ni errr terasa mcm eh cpt nya dah tua tahun dpn nak masuk 20an dah, dah boleh kahwin dgn Akmal Asyraf dah. Wehhuuuuuuu (!)


Tadi sedang aku online di facebook tiba tiba keluar "apakah pengalaman yang anda tak boleh lupakan di matrik" senarai jawapan keluar byk byk dan hanya aku PALING "RINDU"

"DOK KUTOK EN.AZMI (HEP) DGN KWN KWN SBB PERANGAI PALIAK DIA" Hamboihh ada jugak jwpn ni then terus aku click dan tick bertubi tubi. huehuehuehue. geram punya pasal.

Terima kasih la En.Azmi saya mmg tak boleh lupakan encik, tak boleh lupakan apa yang encik buat dkt saya -.-'


Ouh itu yg paling aku like, lepas tu ada jawapan kena marah dgn lecturer. Pun AKU TICK BERTUBI TUBI sbb kena marah dgn lecturer smpai kena tengking -.-'

Weehhuuuuu, nampak tak seronok nya matriks ni -.-'


Lepas tu ada jawapan rindu pemandangan gunung ledang. Petang petang jalan jalan tgk sunset sumpah best di KMPk. Ok aku ulang balik, DI MATRIKULASI PERAK je, Di GOPENG je. Matriks lain ada gunung gunung berbukit bukau, takde kan ? Ada dikelilingi kelapa sawit ? takde kan ? Semuanya mendatar je kan. Lepas tu lepas tu jalan setiap ptg dgn Azza ambik gmbr byk byk lepas tu baru aku tahu indahnya KMPK ni smbil dduk dkt UFO hadap gunung ganang yg ada di Gopeng tu.


Hari terkahir hari tu sedih tauu Azza siap nangis nangis lagi sbb nak ambik gmbr hari terakhir bersama sunset di hujung tebing maut tu, nmpk cool lepak disana mcm nak bnuh diri. Kan ? Aku rasa mcm aku pernah lepak dgn Acab, dgn Azza, dgn Syida dkt situ smbil dduk blakang semak samun yg pnuh berduri tu -.-'


Contoh jwpn yg lain eh aku tick, rindu ponteng kuliah dan tutor. Ouh benda ni mmg aku buat hari hari, tak pernah miss pun. Sem1 aku ok lagi, tak byk ponteng, masuk sem 2, hara, jadah hari hari aku ponteng. Siap balik rumah extend cuti hari hari. Bertapa aku rasa sbnrnya matrik ni membebankan aku kena blajar drpd 8pg smpai 4ptg HARI HARI -.-'

Lepas tu ada jwpn err errr setiap mnggu outing takde keje. Kalau sem1 mmg setiap mnggu balik -.-' klu sem2 setiap mnggu outing jumpa buah hati. Ouh baru aku perasan, sem2 aku lebih jahanam dprd sem1 sbb apa erk ? Patah hati boipreng dh takde kat KMPk. BLAHHHH -.-'


Jwpn yg paling byk vote ialahh, BLACKOUT DI KMPK sehari sebelum exam paper math -.-' Lagi haram. Blackout malam malam mcm mana aku nak study ? Kalau result math aku teruk aku salahkan kmpk sbb sengaja blackout. Ok tak, padahal dh boleh study habis habisan time study week kan ? -.-'

Jawapan yang paling tak boleh bla,"pak guard mcm hanjeng" Eh diaorg mmg mcm hanjeng pun. Perangai lagi laa jauh eerr err tak terkata. Yang pastinya aku mmg tak suka pak guard di kmpk tu.


Apa apa pun,







RESULT LAGI 9 HARI. Kbai

2 comments:

  1. tahu xpe!
    zaman matrik best kan?
    gud luck for ur result
    ^_^

    ReplyDelete