Wednesday, December 30, 2009

Tak de pasal cari pasal

Tadi, 30 desimber, jam brp malam, entah aku lupa, lepak dengan kwn, dgn pakwe dgn makwe dgn bstfrnd dgn kawan dgn siapa lagi ? mak bapak je takde. Kan ? dkt Taman tasik titiwangsa dkt Restoran Nelayan dkt tgh tgh Kuala Lumpur dkt area Jalan Tun Razak. Ok ? ke nak detail lagi ? Sebelah kandang kuda. HAHAHHAHA.



Ni saja je kott bg senget,rotate kepala sndri. Btw, diaorg tu nmpk hebat dr Hulu bergayut dkt ats itu. Kan ? mksd aku ni semua sedara keturunan beruk beruk buruk.


All girls with all their dress with all their smile with all their apa lagi ? entahh






Heheheh, kenapa peah mcm terlebih excited ? tak mkn ubt ke ?



Ok semua gmbr ni diambil oleh Farmi, terima kasih tidak terbalas dr kami, dan hahah kesian tidak dibayar. hohohoh. apa apa pun thnks :)

and the last ni besttt.




Aku pun taktahu kenapa aku suka gmbr ni, mcm awesome gila, hahaha. Thanks to Peah, hohoho. Lain kali lepak lagi, aku suka. haha :D Dan rndu dkt korangg, lepas ni susah nak jmpa :|

No comments:

Post a Comment