Tuesday, October 5, 2010

Ai makcik siti



























Using my Canon 400D. Ehhh, aku belum rogol puas puas lagi canon 400D aku. Danny dah ada 1000D, nak yg 450D plakk. Kau saja je buat aku dngki kan ? Kau igt aku kisah dgn kau mengepost status dgn mnegatakan bahawa "aku nak rogol canon 450D aku tu nanti puas puas" anak org kaya mmg begini. Siap skype dgn aku tnjuk blackberry baru dia. Cisss -_____-"



Okay wtv. Aku just nak bgtau. Ini frst time aku dtg I-city di Shah Alam berdekatan dgn Uitm Shah alam. Mmg gila sadis. Aku dh byr RM10, tetibe hujan. Mmg gila tak best la kan dtg tmpt tu nak SEMATA MATA nak tgk lampu lampu dkt pkok pkok dan hujan. Errr -____-"


Nasib time tu ada screen besar boleh tgk bola. Time tu sunderland lawan dgn MU. 0-0. GHAHAHAHA. Danny msti bengang kan ? ke mmg dia dh bengang ? aku tak mengerti -.-"
Lwn dgn sunderland pun seri. Kihkihkihkih. Ok chowww.

1 comment:

  1. dah kena bayar ye sekarang.
    nasib baik pergi awal.

    ReplyDelete