Sunday, November 14, 2010

Ada benda penting yg disebalik itu

Hye, selamat 13 november. Happy brithday Syahir Alldin yang tak berapa nak baik tu. Hari hari aku jadi bahan -.-' dah jgn balik KMPk dah. Anda sungguh sgt menyemak yea. Prgi la engkau ke Prancis itu. Percutian 3 hari dua malam di KMPk sngguh indah bukan ? dpt lepak dgn Diyanah Rodzi yang baik tu. Asal mkn je mkn sama sama kan ?
Tapi lagi sadis sbb birthday u time muet. Cehh -.-' sorry saya tak dpt blnja awk mkn kerana awk tak blnja saya mkn time 16 nov nti -.-' Mari tgk movie nak tak ? hhuahuahuahua. mcm ajak org date. ada ke ? sngguh geli ajak syahir date, saya bukan prmpuan desprate mcm dia. Dia bukan kau.



Ouhh, ok fine. Sttle semua bercakap, mendengar, menulis dan membaca. Zzzzz. Aku dpt band brp nti ? Time reading comprehension tu, sumpah mengntok gila baca teks yg pjg gila bab tu. aku tersnguk sengguk mcm tunduk tnda paham smpai betul betul tidur. Teks semua berkaitan pasal sains, mcm jwb soalan EST -.-' nasib pengawas kali ni tak dngki dgn aku, slalu dngki aku tidur. Ciss. Ok fine, aku tak rasa mcm aku dpt band 3 or aku rasa mc kena tendang pun ada juga. Aku dgr dgr btach kali ni seramai 20 org kena kick 3 daripada itu ada lah darpada akaun. Mcm ^*^%£$%^&@ -.-'



Listening lagi la, mcm org pekak nak dgr org bercakap, sumpah serious aku tak paham apa yg aku dgr. Harapan nak dpt band 3 tu mcm tipis je. Tapi idea aku mencurah curah ibarat kuah jatuh ke tanah di dalam essay. zzzz, mintak 120 patah prkataan tapi beri 308 patah perkataan. Cool gila kan ? Mcm mintak kaki je dgn essay tu. Memberi kesusahan yg teramat smpai aku trasa muet ni mcm ^^&(@@(^$£"%^ -.-'






Fineeeeee, apa yg aku ckp ni semua doa, JANGAN cakap. Aku nak band 3 taknak kena kick. Itu ajaa. Saya takkan kena kick okay ? TAKKANNNN. Aminn. ZZZZZZzzz -.-'













Ouhh eh, rasa mcm dh dekat je kan ?







Kan Azza kan ? *saya tahu awk akan baca blog saya ni :P












Dh dkat dh. Apa yang awak nak bg saya nti ? Iphone ? nokia E series. Boleh kan ?










Nti free call saya call awk eh Azza, awk la org yg pertama saya akan call nti.






Ehh tak silap, awk myb org kedua or myb ketiga. Huahuahua.












Org yg pertama saya akan call, org yg aku suka, yg aku idam, yang aku suka dgn dia, yang aku idam, yg aku suka dlm diam, yang aku nak dia, nak dia, dia sgt baik sgt baik, sgt baik, sgt sgttttttttttt baik -.-' susah nak dpt lelaki mcm dia. Hauhuahua. ayat gedik gedik* mari kita lihat aku akan call siapa pada detik 12 malam 16 nov nti. hihihihihi.







yang pastinya BUKAN Azza. yesss !










*psstt, mcm excited je nak masuk 18 tahun. hihihiihih.

4 comments:

  1. agak kurang ajr di situ yeeeeeeeeee! eleh i tau la sape org first u call. NAK GUA MENTION KE DERRR? haha

    ReplyDelete
  2. Nana yunk baek biwjak pndai cowmey glew nark mampowsNovember 15, 2010 at 9:03 PM

    SIAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ? mari mention disini. hihihihihih. lu berani mati eh

    ReplyDelete
  3. deknon... kak mimie sudah folo u... mari folo ai ehh... eheheheh...

    ReplyDelete