Thursday, May 26, 2011

Sempena hari hari hari

Hai, semalam aku pergi mines beli cover body X2-01 kesayangan aku. Hihi.


Semalam juga aku dgn Zack pergi tempat berlaku nya kejadian tanah runtuh.


Dan semalam juga dgn bangganya aku update upu fasa dua.


Hmphh hmphh, actlly aku rasa bersalah dgn parents aku, sudah la result cukup cukup makan, lepas tu aku nak course cikai cikai diaorg tak bagi. HMPHHHHHHHHHHHHH :|


Maka ikut lah aku dgn kata kata diaorg dan diaorg nak course apa, aku ikutkan je, diaorg nak ltak course tu nombor berapa pun aku ikut kan aja dan diaorg nak campak aku dkt u mana pun aku ikutkan aja. -.-'



Kesian parents aku anak diaorg ni tak pandai nak dpt pointer tinggi tinggi :(

Bukan tak pandai cuma pemalas Ya Rabbi. Tak terkata punya pemaleh.


So ini course yang aku pilih utk ke degree nanti, weehhhuu mcm eksited gila nak ke degree. Nanti klu tak dpt IPTA nanti masuk ke swasta tak ke malu kau Nana ? -.-'

Krik krik krik. Zzzzzzz



1- Bacelor Perakaunan
2- Sarjana Muda Pendidikan dgn Kepujian (pengurusan perniagaan)
3- Ijazah sarjanamuda pendtadbiran perniagaan dgn kepujian
4- Pengurusan sistem pejabat
5- Ijazah sarjana muda sains komputer (pembangunan perisian) dgn kepujian
6- Pengurusan (tekonologi)
7- Sarjana muda pentadbiran perniagaan
8- Sarjana muda kewangan dan perbankan islam dgn kepujian

Tak aci gila pilihan nombor dua aku tak boleh nak ubah sbb kan dia course pendidikan dan ujian medsi dan temuduga dah lepas dan aku tak check pun ujian medsi tu aku dpt ke tak dan bagi la aku tukar course lain. HARAMJADAHBETUL ! -.-'


Seee ! Course gila nak gempak kan ?

dan bila dia tanya


Adakah anda bersetuju menerima tawaran selain daripada 8 pilihan anda diatas : * YA

Tentu la jawapan nya ya. weehhhhuuuu.


Haihh, sudah la byk buat dosa, berdoa pun tak, asyik nak harapkan mak ayah yg byk berdoa utk aku, diri sendiri tak berdoa, mcm mana nak dpt course yg kita nak ? hmphh hmphhh :|

Harap harapkan aku dpt lah salah satu daripada 8 pilihan ni :|

Pstt, time spm dulu aku dpt course dip pengurusan sistem pejabat tu, agak agak kali ni dpt juga tak degree utk pengurusan sistem pejabat ? -.-'

5 comments:

  1. kau nak dip pengurusan sistem pejabat tu ke ?

    ReplyDelete
  2. itu diploma, ini ijazah. haha. aku mmg nak course tu mcm sng dpt je. haha

    ReplyDelete
  3. jadi cikgu la kau klu dpt no 2 tu.

    ReplyDelete
  4. masalah nya disini course pendidikan tu ujian medsi dan temuduga nya dh lepas, dah aku tak chck. so mmg tak dpt la kan even aku mmg nak ajdi cikgu pun. haha. fasa satu aku apply course pendidikan byk

    ReplyDelete
  5. haha...insyaAllah dpt la t twrn
    ^_^

    ReplyDelete